Geef vorm aan jouw toekomst

Bij SKOD zoeken we aanpakkers. Denkers en doeners die nooit uitgeleerd zijn. Die aandacht hebben voor de groep en het individu. Die willen werken in een goed en gezellig team dat altijd voor elkaar klaar staat. Die denken in oplossingen, overal kansen zien en niet alleen onze leerlingen maar ook zichzelf blijven ontwikkelen.

Direct naar vacatures

Vacatures

Leerkracht LB de Lage Weide onder-/middenbouw

wtf 0,6 tot 1 Made

Leerkracht groep 8 Den Duin

wtf 1 (fulltime) Made

Inspirerende LIO-stage

wtf 1 SKOD

Open sollicitatie bij SKOD

in overleg SKOD

SKOD Zij-instroomtraject

wtf 0,4 SKOD

Als LIO stagiaire ben je meer dan welkom

Jij investeert heel veel tijd en energie in jouw stageperiode. Wij investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling, omdat we geloven dat iedereen daar beter van wordt. En die ontwikkeling stopt ook niet na je stage, als je een contract aangeboden krijgt. Je bent hier nooit uitgeleerd en krijgt alle ruimte om de beste versie van jezelf te zijn en te blijven. Op al onze scholen ben je meer dan welkom, kijk dus snel waar jij stage wilt komen lopen en neem contact op met de school van jouw keuze.

Ontdek onze scholen

SKOD vormt je

Joep gaf vorm aan zijn stage bij SKOD

Als stagiair van de ALO werd Joep meteen opgenomen in het teamvan Basisschool De Elsenhof. Nu staat hij als  zij-instromer voor groep 5-6.

Eline geeft vorm aan haar carrière.  

Eline krijgt alle ruimte om persoonlijk te ontwikkelen. Zo rondde ze laatst haar opleiding Schoolleider basis bekwaam af.

Carla geeft vorm aan jouw ontwikkeling

Binnen SKOD zorgt Carla ervoor dat je als student en (startende) leerkracht nooit uitgeleerd bent.

Irene geeft vorm aan talent

Na tien jaar voor de klas te hebben gestaan is Irene nu als intern begeleider continu bezig om kinderen en collega’s de beste versie van zichzelf te laten zijn.