Samen vormen we SKOD

Zes scholen, met allemaal een eigen karakter, die ernaar streven om het beste leef- en leerklimaat voor iedereen te bieden. Een prettige sfeer, waarin iedereen zich thuis voelt en gewaardeerd. Zodat je echt jezelf kan en mag zijn en we elkaar verder helpen als krachtig collectief.

Fazantenlaan 42 4921 VC Made Tel: 0162-670135 denduin.nl

Basisschool Den Duin

School maak je samen

Den Duin is geen school waar elke klas op een eiland leeft. Er is heel veel saamhorigheid. We lezen samen, we leren samen, we groeien samen en we leven samen. We werken nauw samen met ouders, verzorgers, maar ook met onze directe omgeving.

Van den Elsenplein 17 4845 EB Wagenberg Tel: 076-5938130 elsenhof.nl

Basisschool de Elsenhof

Samen bereiken we meer

Een school met een hele open houding. Dat zie en voel je op ons leerplein waar de lokalen met grote schuifdeuren altijd in verbinding met elkaar staan. We zoeken elkaar actief op en gaan de samenwerking aan. Leerlingen, leerkrachten maar ook ouders en verenigingen. De Elsenhof staat midden in de samenleving.

Julianastraat 1 4921 VC Made Tel: 0162-683466 delageweide.nl

Basisschool de Lage Weide

Kom tot bloei op de Lage Weide

Op De Lage Weide worden leerlingen elke dag gestimuleerd om het beste uit zichzelf te halen. Ze krijgen alle ruimte hun talenten te ontwikkelen en te versterken. Op deze manier groeit iedere leerling uit tot een zelfbewuste, initiatiefrijke en verantwoordelijke wereldburger.

Norbartstraat 55 4921 EB Made Tel: 0162-670145 stuifhoek.nl

Basisschool de Stuifhoek

De Stuifhoek opent jouw wereld

Op De Stuifhoek zorgen we voor gelukkige en veerkrachtige kinderen. Ieder kind is uniek en heeft zijn eigen kwaliteiten. Zijn wie je bent in al je facetten en de mogelijkheid om jouw volledige potentieel te kunnen ontwikkelen dragen bij aan een gevoel van welbevinden.

Biezelaar 59
4844 RD Terheijden
Tel: 076-5938135 zeggewijzer.nl

Basisschool de Zeggewijzer

In welzijn leren

Wij bereiden kinderen voor op een stralende toekomst! Op De Zeggewijzer maken we dagelijks herinneringen, doen onze kinderen ervaringen en kennis op door inzet van eigentijdse methodes, bieden wij een aanpak op maat door doelgericht te werken aan de volgende stap in hun ontwikkeling.

Polderstraat 110
4844 BK Terheijden
Tel: 076-5938126 zonzeel.nl

Basisschool Zonzeel

Samen op avontuur

Basisschool Zonzeel is een leuke, gezellige dorpsschool in Terheijden waar leerlingen dagelijks met plezier naartoe komen. In het moderne schoolgebouw halen we het beste uit onze leerlingen en onszelf vanuit onze visie ‘Samen leren, samen groeien’, met een team van bevlogen collega’s.